Diensten


Pro Deo kan u helpen uw bedrijfsfeest op te leuken, een voorstelling te verzorgen in uw theater, voor vrolijke typetjes op uw bruiloft, voor een wedstrijd op een introductie kamp, om een workshop te geven voor de teambuilding binnen uw bedrijf, of voor een bloederig moordspel. Hiernaast zijn er nog eindeloze mogelijkheden die u samen met ons kunt vaststellen om diensten op te vragen te precies aan uw wensen voldoen. U kunt het zo gek niet bedenken, alles kan!

Theatersport Wedstrijd
Theatersport is een competitieve vorm van improvisatie theater. Iedere wedstrijd is een spectaculair optreden waarbij twee teams om beurten geïmproviseerde scènes spelen. Het publiek bepaalt waar de scènes over gaan, waardoor altijd leuk en verrassend spel ontstaat. Nadat een team een scène gespeeld heeft, beoordelen de strenge doch rechtvaardige rechters deze op inhoud, techniek en amusement. De kracht van een theatersportwedstrijd is dat zowel publiek als spelers absoluut niet weten hoe de voorstelling gaat verlopen.

Een wedstrijd duurt maximaal twee keer drie kwartier, met een pauze daartussen.

Theatersport Demonstratie
Een korte voorstelling waarin we laten zien wat theatersport is. Eén team improviseert een aantal scènes met gegevens vanuit het publiek, beoordeeld door een klein aantal rechters. Hierdoor wordt een theatersport ervaring gegeven met hetzelfde amusement en vermaak, in een verkorte tijd.

Een demonstratie duurt maximaal drie kwartier.

Theatersport Workshop
In een workshop theatersport kunt u zelf ervaren hoe het is om scènes te improviseren. U maakt kennis met verschillende soorten theatersporttechnieken en spelvormen. Onder begeleiding van de workshopleiders kunt u de talenten van uzelf en metgezellen ontdekken in scènes die u zelf speelt. Laat u verrassen door uw eigen creativiteit en spontaniteit.

Geschikt voor een groep van 8 tot 15 personen. Een workshop duurt maximaal anderhalf uur.

Moordspel
Er is iemand vermoord… U wordt meegesleurd in een spannend verhaal. Er blijken meerdere verdachten te zijn, die allen vreemde trekjes hebben. Aan u als detective de taak om de dader te ontmaskeren. U heeft echter concurrentie van een groot aantal collega’s, die precies hetzelfde willen. In een spannende ontknoping blijkt of u gelijk heeft gehad.

Een moordspel is een detective verhaal. Er zijn 5 verdachten in de vorm van typetjes die wij spelen. Ieder heeft wel zo motieven maar wie heeft het gedaan? In de vorm van vragen stellen moeten de deelnemers daar achter komen.

Geschikt voor een groep van 10 tot 50 personen. Een moordspel duurt meestal één tot anderhalf uur.

Typetjes
Een feest wordt nog leuker als er een paar rare typetjes rondlopen. Het geeft meteen een vrolijke sfeer. De verrassing is extra groot als de feestgangers eerst echt denken dat ze te maken hebben met een verdwaalde zwerver, een geflipte barkeeper of een overijverige schoonmaakster.

Onze typetjes kunnen echter ook op andere locaties opduiken. Zo zijn er middeleeuwse speurtochten verzorgd met middeleeuwse liedjes, bloemen uitgedeeld op een bloemenbeurs, zombies losgelaten op een markt, hapjes rondgebracht tijdens een voorlichtingsdag en mensen verwelkomd bij een bruiloft. U kunt het zo gek niet bedenken of de typetjes van Pro Deo maken het leuk.

Eigen Invulling
Hiernaast kan Pro Deo in overleg nog veel meer improvistatietheater bieden. Wij staan open voor alle vormen van theater die binnen ons bereik en onze mogelijkheden liggen. Heeft u een uitdagend idee? Neem dan vooral contact op met Pro Deo.

Contact

Bent u geïnteresseerd voor mogelijke diensten, eventueel in de toekomst? Graag overleggen wij met u over de mogelijkheden en onze tarieven. Neem Contact op met bestuur van Pro Deo. Het is handig, voordat u ons een mail stuurt, de Algemene Voorwaarden te lezen. Mocht u vragen hebben over deze voorwaarden, dan kunt u die natuurlijk altijd stellen in uw mail aan ons.

Design: Jonathan Juursema - Maintenance: Pro Deo WebCie