Workshop

In een workshop theatersport kunt u zelf ervaren hoe het is om scènes te improviseren. U maakt kennis met verschillende soorten theatersporttechnieken en spelvormen. Onder begeleiding van de workshopleiders kunt u de talenten van uzelf en metgezellen ontdekken in scènes die u zelf speelt. Laat u verrassen door uw eigen creativiteit en spontaniteit.

Demonstratie

Een korte voorstelling waarin we laten zien wat theatersport is. Eén team improviseert een aantal scènes met gegevens vanuit het publiek, beoordeeld door een klein aantal rechters. Hierdoor wordt een theatersport ervaring gegeven met hetzelfde amusement en vermaak, in een verkorte tijd.

Typetje

Een feest wordt nog leuker als er een paar rare typetjes rondlopen. Het geeft meteen een vrolijke sfeer. De verrassing is extra groot als de feestgangers eerst echt denken dat ze te maken hebben met een verdwaalde zwerver, een geflipte barkeeper of een overijverige schoonmaakster.

Onze typetjes kunnen echter ook op andere locaties opduiken. Zo zijn er middeleeuwse speurtochten verzorgd met middeleeuwse liedjes, bloemen uitgedeeld op een bloemenbeurs, zombies losgelaten op een markt, hapjes rondgebracht tijdens een voorlichtingsdag en mensen verwelkomd bij een bruiloft. U kunt het zo gek niet bedenken of de typetjes van Pro Deo maken het leuk.

Moordspel

Er is iemand vermoord… U wordt meegesleurd in een spannend verhaal. Er blijken meerdere verdachten te zijn, die allen vreemde trekjes hebben. Aan u als detective de taak om de dader te ontmaskeren. U heeft echter concurrentie van een groot aantal collega’s, die precies hetzelfde willen. In een spannende ontknoping blijkt of u gelijk heeft gehad.

Maatwerk

Hiernaast kan Pro Deo in overleg nog veel meer improvistatietheater bieden. Wij staan open voor alle vormen van theater die binnen ons bereik en onze mogelijkheden liggen. Heeft u een uitdagend idee? Neem dan vooral contact op met Pro Deo.

Scroll naar boven