Voorzitter

Sofie van den Berg

Hey! Ik ben de huidige voorzitter van Pro Deo en blij om de vereniging voor weer een jaar draaiende te houden. Ik ben al 4,5 jaar bij Pro Deo en geniet er ontzettend van <3 Als voorzitter van Pro Deo let ik op jullie, de leden, en zorg ik er voor dat alles zo soepeltjes mogelijk verloopt. Je mag me de supreme leader noemen, maar Sofie is ook prima.
Also, als je ooit een goede aanbeveling voor een film nodig hebt, DM mij vooral en ik geef je een lijst van ‘must watch’s.

contact me!

Secretaris

Rik Wolterink

Ik ben 2,5 jaar geleden bij Pro Deo gegaan en het enige waar ik spijt van heb is dat ik er niet eerder bij ben gegaan. Pro Deo heeft mij geïnspireerd om allerlei theatrale dingen te proberen en nu hebben ze me zelfs zo ver gekregen om bestuur te doen. Als secretaris houd ik een oogje op de administratie en jaag ik op de leden die hun DMS nog niet betaald hebben! Dus als je dat nog niet gedaan hebt… Ik weet waar je huis woont >:)
Jokes aside, Pro Deo heeft een zeer speciaal plekje in mijn hart en ik kijk vooruit naar meer mooi wedstrijden, drankjes in het Theatercafé en NSK 2022!

contact me!

Penningmeester

Alex van Tilburg

Hallo, ik ben Alex van Tilburg en ik ben de penningmeester van het 29e bestuur van pro deo, dus als je geld nodig heb of het kwijt wilt dan kan ik je helpen. Dit jaar is mijn derde jaar bij pro deo. Ik ben derdejaars student Applied mathematics en Technical computer science. Ik doe ook een minor “Leren lesgeven” in het eerste helft van het jaar. Buiten Pro Deo ben ik een hele grote bordspellen fan. Je zou me elk moment kunnen vragen of ik mee wil spelen. Ik wil zelfs als ik aan het slapen ben mee doen.

contact me!

Matchmaker

Debbie Waninge

De afgelopen twee jaar heb ik met veel liefde theatersport gespeeld bij deze geweldig vereniging. Na veel wedstrijden te hebben gezien en met een paar interne wedstrijden mee te hebben gespeeld, mag ik ze nu zelf organiseren als matchmaker! Maar wist je dat ik nog geen enkele externe wedstrijd heb gespeeld? Waarom niet? Het heeft iets te maken met het C-woord en alle maatregelen die daarbij horen. Durf jij het aan om ons uit te dagen voor de wedstrijd zodat ik misschien mijn theatersport debuut kan hebben? Stuur mij een mailtje en wie weet wordt het een match!

contact me!

Bestuurspagina