Algemene Voorwaarden

Bij het opvragen van onze diensten, moet rekening gehouden met het volgende:

  • Wij hebben een “ruim-van-te-voren-regeling”. Deze houdt in dat we enkel nog in staat zijn in te springen op activiteiten die verder dan twee weken vanaf de aanvraagdatum gepland zijn.
  • Onze vereniging bestaat uit vrijwillige studenten. hierdoor kunnen wij ons niet vastleggen voor een dienst voordat voldoende van onze leden zich hebben aangemeld voor de dienst.
  • In principe zijn we niet verantwoordelijk voor het regelen van een locatie van een dienst.
  • De locatie van een dienst dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. Voor al onze diensten geldt dat er zo goed als geen last ondervonden mag worden van externe factoren. Dit houdt in: geen geluidsoverlast, geen ongewenst publiek enzovoort.
  • Als u een demo of een wedstrijd wilt, dient de zaal een podium met als richtlijn een grootte van 20m2 te hebben. Tussen het publiek en het toneel is een duidelijk scheiding, bijvoorbeeld door een verhoogd podium of door middel van licht. Het liefste hebben wij dat het publiek zit en niet loopt tijdens de voorstelling. Wij spelen het liefste met toneellicht en een piano. Wij kunnen zelf voor een theatersporttechnicus en een pianist zorgen.
  • Voor workshops en moordspellen hebben wij het liefst een min of meer afgesloten ruimte. Als u meerdere workshops tegelijkertijd wilt, dan ook meerdere afgesloten ruimtes. Voor workshops is een absoluut maximum van 15 deelnemers en absoluut minimum van 8 deelnemers per workshop.
  • Als u minder dan 48 uur van tevoren de workshop besluit af te zeggen, rekenen wij onder normale omstandigheden alsnog de helft van de prijs. Op het moment dat Pro Deo aanwezig is op de locatie van de dienst, zullen wij het volledige bedrag rekenen.

Deze voorwaarden zijn gesteld omdat ze zowel voor u als voor ons het plezier van de voorstelling vergroten. WIj hopen dat u hier begrip voor kan opbrengen. Als u geïnteresseerd bent in een van de Diensten van Pro Deo, kunt u Contact opnemen met het bestuur.