Pro Deo vs Pro Deo

Wedstrijdinformatie
Datum Wednesday 04 April
Tijd 20:00 - 23:00
Entree €5.00 (UnionCard: €3.00)

Deze woensdag speelt Pro Deo weer een spannende wedstrijd in improvisatietheater. Tegen wie? Tegen onszelf! Onze kersverse eerstejaars leden gaan het opnemen tegen elkaar. Een ideaal moment om je als toeschouwer in het rozengooien te bekwamen. Immers, wat werkt er beter voor de euforie na deze ‘first time on stage’ dan overladen te worden met aanmoedigingen? Nou?

…Als je suggesties hebt, kom dan lekker op het rode pluche zitten en moedig onze spelers aan! Neem natuurlijk al je huisgenoten, buren, en familieleden mee, want je ziet deze scènes maar één keer in je leven (dat garanderen we!) en dat wil je natuurlijk niet alleen beleven. Tot dan!

De wedstrijd wordt in het Nederlands gespeeld. The match will be played in Dutch.

Begin om 20:00, Amphi, De Vrijhof. Kaartjes €3,- met studenten-/ Unioncard, €5,- zonder.

Design: Jonathan Juursema - Maintenance: Pro Deo WebCie