Commissies


Activiteitencommissie

Deze mensen zorgen dat er naast theatersport ook nog ruimte is voor leuke activiteiten. Zonder deze mensen zou het verenigingsleven niet vol te houden zijn.

Leden

Introcommissie

Deze mensen zorgen dat er tijdens de introductie gave activiteiten worden ondernomen waardoor Pro Deo zichtbaar is voor potentiƫle nieuwe leden. Zonder hen geen nieuwe aanwas, dus bravo!

Leden

Kampcommissie

Deze mensen zorgen ervoor dat er een fantastisch kamp gaat plaatsvinden die natuurlijk de gembersnippers, George Clooney pannenkoeken en mevrouw Janssen zal overtreffen.

Leden

Kascommissie

Deze mensen zijn het Pro Deo equivalent van Dagobert Duck: professionele krentenkakkers. En maar goed ook! Zonder deze mensen zou de penningmeester zomaar met het kapitaal aan de haal kunnen gaan...

Leden

Wedstrijdcommissie

Deze mensen zorgen er voor dat er wedstrijden gespeeld kunnen worden met alles erop en eraan. Van tegenstander tot lichtmannen en van gele kaarten tot entreekaarten!

Leden

WWW

De WWW-commissie zorgt ervoor dat de website van Pro Deo onderhouden blijft en over het algemeen werkt. Vaak lukt dat, maar soms ook niet! Je moet het leven wel een beetje spannend houden hea? Bonus feitje: dit is de leukste commissie!

Leden

Ontwerp en ontwikkeling door Digineering