Bestuur


Kasper de Kruiff

Mijn naam is Kasper de Kruiff en ik ben de voorzitter van Pro Deo, daarnaast ben ik ook nog de commissaris onderwijs van S.A. Proto. Ik ben toen ik begonnen was met studeren in 2013 bij Pro Deo gekomen omdat ik door mijn huisgenoten werd meegesleept. ik heb sindsdien erg van theatersport genoten en verschillende voorstellingen en wedstrijden meegedaan! :)

Sylvia Wentzel

Ik ben Sylvia en ben sinds het begin van het collegejaar 2016-2017 de penningmeester van deze mooie vereniging. Naast theatersport, doe ik verder aan volleybal (er zit een kabouter in mijn team), speel ik piano en studeer ik Technische bedrijfskunde. Sommige mensen verwarren mij met ene Chantal, begrijpelijk, ik ben ook erg sexy ;)

Axel van Bossum

Ik studeer Technische Natuurkunde, doe aan volleybal en in mijn vrije tijd speel ik graag piano en kijk ik series. Verder ben ik altijd te poken voor een goed biertje en gezelligheid met leuke mensen!

Sommige mensen vinden mij op een kabouter lijken...

Hoewel ik boos van buiten kan lijken, is mijn binnenkant knuffelbaar.

Koen Boulogne

Hallo ik ben koen, en ik ben sinds begin collegejaar 2016-2017 de commissaris interne betrekkingen voor T.S.V. Pro Deo. Zelf ben ik begonnen bij de vereniging in 2014 en ben sinds dien verzot geraakt op theatersport. Naast dit parttime bestuur studeer ik ook nog werktuigbouwkunde en tennis ik.

Ik ben erg energiek en word ook wel eens een stuiterbal genoemd. En ik vergeet soms ook mijn naam ergens neer te zetten blijkbaar :)


Ontwerp en ontwikkeling door Digineering